WIJNEGEM KARATE CENTER
'Eerst de spirit , dan de techniek’(Gichin Funakoshi)

MEDEDELINGEN

JEUGDSPORTWEEKEND 2017


Beste karateka’s en ouders,

Goed nieuws; ook dit jaar organiseren we weer een jeugdsportweekend. Na enkele jaren het militair domein in Leopoldsburg ‘onveilig’ gemaakt te hebben, vonden we het dit jaar tijd om nieuwe oorden op te zoeken. Frans ging op grondig onderzoek en vond de prachtige chalet “Les Gattes” in Trois Point . Bereid jullie dus al maar voor op een weekend met oriëntatielopen, zwempartijen, kampvuren, lekker eten en uiteraard … karate! 

Het sportweekend zal doorgaan van vrijdag 25 augustus tot en met zondag 27 augustus; ideaal dus om de smaak voor het nieuwe seizoen terug te pakken te krijgen. De prijs voor dit weekend bedraagt 50 euro, alles inbegrepen.

Omwille van organisatorische redenen dienen we ‘snel’ een zicht te krijgen op het aantal deelnemers. Er ligt een inschrijvingsformulier in onze kast. Gelieve daar je naam op te geven voor 15 juni.

Voor de deelnemers volgen na inschrijving nog verdere praktische details. Indien jullie nu reeds verdere vragen hebben, kunnen jullie deze sturen naar WKC@skynet.be of opgeven via het contactformulier van de website (onderwerp: jeugdsportweekend). 

Voor de twijfelaars … overtuig jezelf met de sfeerbeelden van onze vorige sportweekends op onze website www.wijnegemkaratecenter.be

Wij kijken er alvast naar uit … hopelijk jullie ook!

Sportieve groeten vanwege het jeugdsportweekend-team!


Wijnegem Karate Center

Kasteellei 67 - 2110 Wijnegem


© wijnegemkaratecenter.be 2014-2020 - Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.
Created by Susunoyo