WIJNEGEM KARATE CENTER
'Eerst de spirit , dan de techniek’(Gichin Funakoshi)

BERICHTEN

WOORDJE VAN DE VOORZITTER april 2016


Weer was het een mooie maand ; niet alleen wat het weer betreft maar ook wat de prestaties van onze deelnemers betreft op de Shotokan Cup in Ham , in de club van Eddy . De sfeer was er echt goed ! Alles verliep vlot en iedereen was tevreden ; zowel de deelnemers als de trainers , de begeleiders , de supporters en zeker de winnaars ! Er waren er bij die echt de show stalen ! Er vloeiden echter ook wel traantjes bij de verliezers . Maar het belangrijkste was dat zij er toch maar stonden ! En zoals het spreekwoord zegt : “Deelnemen is belangrijker dan winnen !” Maar natuurlijk is het mooi meegenomen als men wint ! De uitslag van deze wedstrijd kan je vinden op onze website .
Dan hebben we ook nog een succesvolle training gehad samen met de Jujitsuclub “Chikara” van Wijnegem . We hadden al lang besproken om eens zoiets gezamenlijk te organiseren en eindelijk is het dan toch gelukt ! Het was een overdonderend succes ! Van beide stijlen , zowel jujitsu als karate , was er een grote opkomst ; dit deed echt deugd ! Zowel de trainers van de jiujitsu ( oud-leden van onze club ! ) als die van ons , gaven het beste van hun kunnen ! Iedereen was echt gemotiveerd ; een plezier ook om naar te kijken !
Oss.Senseï Frans

 

Info :
22 mei : examen volwassenen vanaf 14 jaar
Vraag op tijd je examenformulier aan , zodat je je kan voorbereiden . Als je twijfelt of je begrijpt iets niet , vraag dan uitleg aan één van de trainers . Zij zullen je met alle plezier helpen !
Denk eraan : wie voor blauwe of bruine gordel gaat , vraag je examenkaart aan die je telkens bij Mario of François ( op donderdag ) moet laten afstempelen !!!

 

 

Wijnegem Karate Center

Kasteellei 67 - 2110 Wijnegem


© wijnegemkaratecenter.be 2014-2019 - Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.
Created by Susunoyo