WIJNEGEM KARATE CENTER
'Eerst de spirit , dan de techniek’(Gichin Funakoshi)

KALENDER

JEUGDSPORTWEEKEND 2020


Aan onze jeugd en hun ouders,

Na wederom een succesvolle editie in 2019 legden we meteen het kampterrein te Wirtzfeld terug vast. Het blijft een fantastisch terrein in onze mooie Hoge Venen dicht bij het meer van Bütgenbach; een terrein met alles aanwezig: slaapzaal voor de jongsten (eigen slaapmatjes/veldbedjes mee te brengen), in tenten slapen voor de ouderen, mooi grasveld met een plekje om kampvuur te maken, …

Covid-19 zorgde voor twijfel. Na overleg en in de hoop dat de curve verder blijft dalen tegen einde augustus, willen we er toch terug tegen aan gaan om het jeugdsportweekend te organiseren; in veilige omstandigheden.

Het sportweekend zal doorgaan van vrijdag 21 augustus tot en met zondag 23 augustus. De prijs voor dit weekend blijft 50 euro, alles inbegrepen.

Let op!  In tegenstelling tot de vorige jaren, waar we vervoer vanuit Wijnegem en terug aanboden, vragen we dit jaar dat uw kind(eren) op de kamplokatie in Wirtzfeld afgezet en opgehaald worden. 

Graag hadden we zo snel als mogelijk een zicht gekregen wie er dit jaar mee wil zodat wij ons hier verder op kunnen organiseren. Stuur hiervoor een mailtje naar WKC@skynet.be en dit voor 1 juli. Na inschrijving volgen nog verdere praktische details. Indien jullie nu reeds verdere vragen hebben, kunnen jullie deze ook sturen naar WKC@skynet.be.

Sportieve groeten vanwege het jeugdsportweekend-team!

Responsive image

Wijnegem Karate Center

Kasteellei 67 - 2110 Wijnegem


© wijnegemkaratecenter.be 2014-2021 - Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.
Created by Susunoyo