WIJNEGEM KARATE CENTER
'Eerst de spirit , dan de techniek’(Gichin Funakoshi)

MEDEDELINGEN

GEEN KARATELIDGELD VOOR VOLGEND SEIZOEN


Beste ouders en karateka’s

Het seizoen 2020-2021 is best vlug te vergeten. We hebben, uitgezonderd onze jeugd, nauwelijks kunnen trainen en voor de volgende maanden voorzien we geen verandering. Het bestuur heeft daarom besloten om voor het volgend seizoen vanaf september 2021 geen lidgeld te vragen voor al onze leden aangesloten in het seizoen 2020- 2021. Wij vragen enkel  de verzekeringsbijdrage van 20 euro voor  een gans jaar.

Financieel is dit voor onze club mogelijk omdat wij  via “Sport Vlaanderen” , de gemeente en onze karatefederatie  extra financiële   “Coronateun” kregen . Onze kosten zijn voor dit seizoen ook  verminderd; minder huur sportcentrum, minder  bijdrage aan BKSA,   VKF en geen stage- en wedstrijdkosten.

Onze jeugd tot 12 jaar blijft  trainen in een maximale bubbel van 10. Zij zijn trouwens schitterend bezig op woensdag en zondag.  Met dank aan onze jeugdtrainers.De Corona veiligheidsmaatregelen worden bij de jeugdtrainingen strikt nageleefd.

We voorzien geen training voor 12 tot 18 jarigen. Vermits deze trainingen buiten moeten gebeuren. Met dit winterweer is dit niet haalbaar.

De online training blijft doorgaan  voor iedereen, dinsdagavond en zondag morgen, de link blijft :  https://www.praatbox.be/pages/nl/home.html?kamer=wijnegemkaratecenterwijnegemkracht&wrd_a=Wijnegem%20Karate%20Center&wrd_b=Wijnegem&wrd_c=kracht;

Probeer via je smartphone  of laptop , het loont de moeite !

Namens het bestuur

Responsive image

Wijnegem Karate Center

Kasteellei 67 - 2110 Wijnegem


© wijnegemkaratecenter.be 2014-2022 - Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.
Created by Susunoyo